De Compaan Maardijk
Home>Nieuws>dag 2: sporten, lasergamen, bowlen en Dieka

dag 2: sporten, lasergamen, bowlen en Dieka

woensdag 17 mei 2017

Nadat de laatsten gisternacht om 1.30 uur in slaap waren gevallen, waren de eerste vroege vogeltjes om 6.30 uur alweer van de partij. Na een ontspannen, gezellig opstartmomentje hebben we heerlijk buiten ontbeten. Na het ontbijt hadden we tijd om te chillen. De sportdag was een succes. Panaltyschieten, zaklopen, chagrijnenspel, blikgooien en de waterrun werden fanatiek gespeeld. Als winnaar kwam team ‘bak met lava’ uit de bus. Zij verdienden de meeste sleutels voor de kluis…

Gelukkig waren we op tijd vertrokken richting Nijverdal, want we moesten onderweg maar liefst 5x stoppen i.v.m. een kapotte ketting. Gelukkig was de reparatieauto de hele tijd in de buurt.

Het lasergamen was mega gaaf. Super fanatiek vloog iedereen door het ‘battlefield’. Elisabeth bleek onze scherpschutter en werd de topscoorder. Daarna gingen we bowlen. Ook dit was een spannende, leuke strijd. Ramon wist op het nippertje juf José te verslaan. Team Milka ging er ook met de meeste punten, en dus de meeste sleutels vandoor.

Na een super lekker patatje inclusief snack, hadden we weer een beetje energie voor de terugweg. Gelukkig verliep deze met veel minder problemen dan de heenweg. We waren wel mega moe. Zo moe dat er een taxi werd geregeld richting discotheek Dieka van de Kruusweg. Whow wat een mega discotheek!! Hier werden we getrakteerd op een mooie lasershow.

We hebben net lekker cola gedronken met lekkere hapjes. Het is nog steeds erg gezellig.

Morgen alweer de laatste dag, wat gaat het snel, wat is het gaaf!